Relatietherapie Tiel

Hebben jullie te vaak ruzie met elkaar en zijn er problemen die onopgelost tussen jullie in blijven hangen? Of ben je niet blij zoals het seksueel loopt tussen jullie? Zelfs de beste relaties kunnen soms op een punt komen waarop dingen niet meer vanzelf lekker lopen. Dit heeft in iedere relatie weer een andere oorzaak: soms is het vertrouwen weg, soms lijkt de passie minder te zijn geworden en andere stellen maken iedere dag weer hevige ruzie. Een eerlijk en onafhankelijke blik is dan soms nodig om door te kunnen met je partner.

Ik bied relatietherapie aan waarbij jullie op een vrije en open manier inzicht krijgen in de oorzaak van het probleem en de weg er uit. Daarnaast leer je hoe je bepaalde conflicten buiten de deur kunt houden en hoe je op een goede, niet schadelijke manier ruzie kunt maken. Jullie zullen alle ingrediënten voor een stabiele en positieve liefdesrelatie meekrijgen bij Relatietherapie Tiel, zodat jullie de relatie weer een heel nieuw leven kunnen inblazen.

Belangrijk is om te onthouden dat het nooit te laat is om iets te verbeteren. Zolang jij en je partner bereid zijn naar elkaars frustraties en ongenoegen te luisteren en energie willen steken in een gezamenlijke oplossing dan valt er in jullie relatie een hoop te bereiken.

Hoe ziet bij mij relatietherapie er uit?

  • We onderzoeken samen de geschiedenis van de relatie en van beide partners afzonderlijk. Zo krijgen we inzicht in het verloop van de relatieproblemen en welke individuele factoren hier een rol in gespeeld kunnen hebben.
  • We bespreken de problemen tussen jullie en kijken samen naar welke gerelateerd zijn aan de relatieproblemen.
  • Ik ga jullie leren hoe jullie beter met elkaar kunnen communiceren. Maar ook hoe jullie ‘veilig’ ruzie kunnen gaan maken.
  • Een extra mogelijkheid is er om met twee therapeuten te werken. Ik werk hiervoor samen met Nellie Sluis uit Groesbeek. Door met twee therapeuten te werken, kunnen we jullie beiden extra steun geven, sneller werken en jullie een verdiepingsslag bieden. Neem gerust contact met mij op, als jullie hier meer over willen weten.

Tijdens de relatietherapie werk ik zowel samen met jullie, als individueel, om jullie zodoende zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over relatietherapie of over jullie relatieproblemen. Of maak bij mij een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Want ik help je graag bij Relatietherapie Tiel.