Over Lyke Bagaya

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in wie wij zijn en waarom we hier zijn. In eerste instantie ontwikkelde ik interesse in astrologie. Ik begon daarin mijn eigen praktijk en vervolgens een AVN erkende 4-jarige beroepsopleiding.

Omdat ik niet alleen wilde weten over het wie en het waarom, ben ik me gaan richten op de vraag: “Hoe kan ik helpen als er op dat levenspad problemen opduiken?”

Vandaar dat ik in 2001 ben afgestudeerd als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Vervolgens heb ik in 2009 de EMDR opleiding gedaan tot erkend EMDR therapeut. In 2011 heb ik de opleiding tot therapeut Familie- en Systeemopstellingen afgerond. In 2013 studeerde ik af als Psycho Oncologisch Therapeut, waardoor ik mensen met kanker kan begeleiden en mensen die kanker hebben gehad, met de daarbij behorende nazorg.

In 2018 volgde ik de bijscholing voor Relatietherapie en rondde ik de opleiding tot Energetische Geneeskunde af.

Het leven is mij, zacht gezegd, niet op een presenteerblaadje aangereikt. Alle ingrijpende gebeurtenissen, gecombineerd met mijn opleidingen en jarenlange ervaring als therapeut maken dat ik mijn missie nu volledig kan leven: 
Jou helpen je pijn te onderzoeken en je uiteindelijk te helen, zodat jij weer kunt stralen vanuit jouw kern – de beste versie van wie jij werkelijk bent.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NBVH, RBCZ, BiVT en SCAG.

Maak een afspraak
Vul het contactformulier in als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!