Ervaringen van cliënten

Lees hier verschillenden ervaringen van cliënten met mij.

“Patronen doorbreken en nieuwe handvaten aanreiken”
Na jaren lang constant vast te zijn gelopen in mijn eigen ongezonde patronen, kwam Marianne op mijn pad. Marianne is een hele lieve empathische vrouw, die zonder oordeel naar mijn verhaal luisterde. Door haar jarenlange ervaring wist ze feilloos mijn belemmeringen te identificeren en zijn we stap voor stap aan de slag gegaan. Marianne heeft me geleerd hoe ik in mijn eigen kracht kan staan en zo mijn ongezonde patronen kan doorbreken. Ze heeft me handvatten gegeven waar ik de rest van mijn leven baat bij ga hebben zowel in mijn privé relaties als in mijn werkomgeving. Ik ben Marianne erg dankbaar voor deze mooie reis en ik zou iedereen met het volste vertrouwen dit traject bij Marianne aanraden!!! 
Astrid

“Ik voel me zoveel rustiger en durf meer op mezelf te vertrouwen
Voor mij was het best wel een hoge drempel om naar Marianne te gaan. Vooral de eerste keer was dan ook erg emotioneel en vermoeiend. Ik kan nu zeggen dat ik heel blij ben dit proces aan te zijn gegaan. Ik heb met hulp van Marianne geleerd alle gevoelens en onrust in mijn hoofd en lijf te overzien, te accepteren en misschien zelfs wel te omarmen; en ook hoe ik hier in het vervolg mee om kan gaan. Het heeft mij enorm goed geholpen. Ik voel me zoveel rustiger en durf meer op mezelf te vertrouwen.”
Suzanne

“Voor ons heeft de therapie rust gebracht. Er was paniek en we wisten niet hoe we met elkaar het beste het gesprek aan konden gaan. Jouw luisterend oor, doorvragen op de situatie en het doen van een aantal oefeningen gaven ons een stuk structuur en houvast. En daarmee even te ‘berusten’ in de situatie. Een aantal van jouw oefeningen maakten dat we echt ‘samen’ iets moesten doen en meer in verbinding met elkaar kwamen. We merken dat we nu beter, meer open met elkaar in gesprek zijn.”
Koppel in relatietherapie


“Marianne heeft mij in korte periode veel inzicht gegeven over mijn jeugd. Na een aantal sessies voelde ik mij veranderd. Wat ik geleerd heb tijdens de sessies, pas ik nog steeds toe op momenten dat dit nodig is. Ik wil haar bedanken voor het actief luisteren naar mijn klachten en haar oplossingen. Zij is een bijzondere vrouw en ik voelde me direct op mijn gemak.”
Lars

“Ook uit mijn omgeving krijg ik positieve reacties op de groei en ontwikkeling die zij zien bij mij
Ik heb de sessies die ik heb gehad als heel positief ervaren! Ik ben hiervoor uit mijn comfortzone gestapt om te werken aan mijzelf met hulp van jou. De ruimte hierin voelde voor mij veilig waardoor ik mijzelf open kon stellen. Met name de EMDR sessies hebben mij een gevoel van ontspanning en opluchting gegeven in situaties die ik moeilijk vind. Ik voel mijzelf ontspannen en weerbaarder. Hierdoor behoud ik mijn energie die ik kan stoppen in dingen die ik leuk vind. Ook uit mijn omgeving krijg ik positieve reacties op de groei en ontwikkeling die zij zien bij mij.”
Renske

“Ik leer over mijn reactiepatronen, kijk mezelf in de ogen, mijn energie gaat weer stromen
Voor mij gaan de sessies over voelen wat er is. Mijn lichaam laten praten. Het doorvoelen van ervaringen en emoties die zich hebben vastgezet in mijn lijf, daar doorwerken en zich uiten in (fysieke) klachten. Ik leer over mijn reactiepatronen, kijk mezelf in de ogen, mijn energie gaat weer stromen. Het is pijnlijk, helend en bevrijdend. Marianne is een vrouw van goud, die met haar sterke intuïtie en empathisch vermogen, bij mij precies de juiste snaar raakt.”
Femke

“Verbinding met jezelf
Door Marianne haar fijne, persoonlijke, warme benadering kom je op een fijne manier in verbinding met jezelf. Ze past haar begeleiding volledig aan naar dat wat er op dat moment nodig is. Marianne helpt je weer in je eigen kracht te komen!”
Lisanne

“Ik mag alle versies van mezelf toelaten zodat ik weer sterker en completer in het nu sta
Een paar jaar geleden ben ik bij Marianne terechtgekomen in mijn zoektocht naar connectie met mijn innerlijke zelf. We weten allemaal dat we een buitenkant en een binnenkant hebben. Je denkt dat je best wel een goed idee hebt van wat je voelt en dat je eigenlijk een hand nodig hebt die je even over die brug heen helpt naar je binnenkant. Maar bij Marianne brengt die hand naar je diepste zijn, waar je niet alleen voelt en denkt, maar waar je ook dingen wéét die ver weggestopt zijn geraakt onder een stapel aan ervaringen, indrukken, beslissingen en de noodzaak om dóór te gaan – want dat moet nou eenmaal. Je komt weer in contact met alle versies van jezelf: klein kind, puber, jong-volwassene, volwassene en ontdekt weer wie je toen was, wat er toen belangrijk voor je was en wat je opzij geschoven hebt in je reis naar nu. Die stukken van jezelf die je opzij hebt geschoven, leer je weer toe te laten en ruimte te geven, waardoor je alle versies van jezelf ook weer toelaat in je leven – met als gevolg dat je weer sterker, en completer, in het nu staat.”
Stephanie

“Ik leerde naar mijzelf te kijken en voor mijzelf te zorgen
Toen onze dochter (15 jaar), begin vorig schooljaar het niet kon opbrengen om naar school te gaan, hebben wij als ouders direct hulp gezocht. Wachttijden zorgden ervoor dat ik onze dochter zag afglijden, steeds dieper in zichzelf gekeerd. Angst zorgde ervoor dat zij haar kamer niet meer afkwam. Ondertussen wil je als ouder dit niet zien, je schreeuwt om aandacht en zoekt het internet af hoe je je dochter kan helpen. Ik werd door de situatie heel onzeker. Tijdens deze zoektocht kwam ik de site van Marianne tegen. En dit is wat ik zocht, zij leerde mij naar mij te kijken, voor mijzelf te zorgen, waardoor het beter gaat met mij en dus ook met onze dochter. Marianne helpt mij de onrust te omarmen, wat ik als enorm prettig en bijzonder heb mogen ervaren. Onze dochter maakt op dit moment stappen om terug te keren op school, en de stappen die zij hiervoor moet maken, bedenkt zijzelf. Als ouder ben ik zo dankbaar om op deze manier begeleid te worden door Marianne.”
Susan

“Ik kom uit mijn hoofd en meer in mijn lijf
Marianne is een warme en sensitieve vrouw. Haar gesprekken en behandelingen zorgen ervoor dat ik heel ontspannen en geaard weer naar huis ga. Ik kom uit mijn hoofd en meer in mijn lijf. Ik kijk dan weer anders tegen de dagelijkse dingen aan waardoor ik me veel meer kan ontspannen en meer energie heb.”
Lenneke

“Ik merkte dat ik veel meer rust en ontspanning had
De behandeling van Marianne was zeer ontspannend en verhelderend. De dagen erna merkte ik dat ik veel meer rust en ontspanning had dan ervoor. De hypnotherapie hielp mij met visualiseren waardoor een spannende situatie (aankomende bevalling) veel minder spannend werd en me juist kracht en moed gaf. Marianne heeft dit alles met veel rust en liefde gedaan.”
Iris

Als je vragen hebt, bel me gerust of vul het contactformulier in. Het maakt niet uit wat je vraag of probleem is, ik help je graag verder.