Over Marianne Luijk

Al van jongs af aan heb ik vele bruggen leren slaan. In mijn gezin van herkomst (als jongste van vier kinderen en enig meisje), en tijdens mijn studie en werkzame periode in het bedrijfsleven. Mijn achtergrond bestaat uit een commerciële studie en ruim 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Inmiddels heb ik ook de brug leren slaan tussen die cognitieve wereld en andere, meer intuïtieve manieren om in het leven te staan.

In 2000 ben ik de opleiding tot yogadocent gaan doen en dit markeert de start van mijn verdere ontwikkeling. Het menselijk vermogen tot groei is me blijven inspireren: lesgeven en bijleren gaan voortdurend hand in hand. Vandaar dat ik aanvullende scholing in Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Hypnotherapie, Voice Dialogue en Systemisch Werken heb gevolgd. Technieken die elk op eigen wijze helpen om onze grenzen als mens te blijven verleggen. In 2007 ben ik afgestudeerd als hypnotherapeut.

Sinds ik zelf moeder ben geworden in 2010 is mijn leven enorm veranderd. Door de komst van mijn dochter ben ik nog meer gefascineerd geraakt door het wonder van de zwangerschap en geboorte. En daarmee ook de veranderingen die het moeder- en vaderschap met zich meebrengt. In de begeleiding van ouders maak ik o.a. gebruik van de PresentChild methode. Via deze methode kan ik ouders nog beter laten voelen en begrijpen wat hun kind hen eigenlijk (de spiegel) laat zien.

Ik heb zelf de enorme kracht van alle door mij gebruikte technieken persoonlijk ondervonden en vind het mooi om nu een verschil te kunnen maken voor anderen. Mijn passie ligt in het bieden van support en bedding zodat jij je authentieke zelf mag ontwikkelen en thuis kan komen bij je essentie. Als ervaren en gediplomeerd therapeut, coach, trainer en yogadocent, en vanuit mijn ervaring als moeder, partner, vrouw begeleid ik je met veel liefde en sprankeling.

Maak een afspraak bij mij 
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag!