Zingeving

Je kunt af en toe de weg kwijt raken. Je ziet geen reden meer in om te doen wat je nu ook aan het doen bent. Je hebt zoveel vragen en je denkt alleen maar, hoe kom ik hier nou weer uit? Je hebt moeite om jezelf te motiveren. Terwijl het voorheen allemaal zo makkelijk ging. De doelen die je had waren zo belangrijk en het ging zo goed. Wat is nu eigenlijk mijn passie? Ben ik wel dankbaar genoeg voor al het positieve in mijn leven?

Welke vragen wil je beantwoorden?
Heb je bepaalde levensvragen die je graag wilt beantwoorden? Of twijfel je over de richting die -meer of minder bewust- hebt gekozen? Er zijn tegenwoordig veel mensen die zich onzeker voelen over deze vragen, want ons hectische leven geeft ons eigenlijk maar weinig mogelijkheid om echt onze eigen antwoorden te vinden. Soms hebben mensen zelfs het gevoel alsof geen enkele grote levenskeuze door hen zelf is gemaakt, maar als het ware voor hen is genomen.

Kies de juiste richting
Als therapeut help ik je graag om de juiste richting in je leven te vinden door samen met jou deze en andere vragen te beantwoorden: Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe? Wat geeft mij echt voldoening? Wat is mijn doel in het leven? Wat draag ik bij?

Al deze vragen en veel meer komen voor iedereen aan de orde in uiteenlopende fases in het leven. Ik help je graag weer op weg en geef je graag de nodige motivatie en kracht om verder te kunnen. Met een aantal sessies kun je de juiste richting voor jou vinden en met zelfvertrouwen verder gaan.wen verder gaan.

Neem contact op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.