Psycholoog Tiel

Wat fijn dat je mijn pagina bezoekt voor hulp bij jouw klachten en problemen. Ik help je graag met het in kaart brengen van de nare problematiek die jou parten speelt. Hoe uitzichtloos jouw situatie nu ook mag voelen, je kunt vertrouwen op mijn ervaring en kennis. Samen gaan we gericht aan de slag om inzichtelijk te krijgen wat de oorzaak is van jouw huidige situatie. Je zult leren begrijpen waarom jij vastloopt in het leven en je krijgt van mij de handvatten die nodig zijn om vastgeroeste patronen te doorbreken. Het zal je niet alleen verlichting brengen, maar ook veel begrip. Met de ondersteuning die ik jou bied als psycholoog Tiel gaan we jouw leven weer op de rit krijgen.

Direct hulp van psycholoog Tiel mogelijk

Ik kan meteen met jou gaan werken aan een verbetering van jouw situatie. Je hoeft niet eerst langs de huisarts om een verwijzing te vragen, waardoor we al op korte termijn een gesprek kunnen gaan inplannen. Houd je vast aan de wetenschap dat we binnenkort al aan jouw klachten zullen gaan werken. Dit biedt hopelijk al een beetje troost op moeilijke momenten. Samen met jou ga ik gesprekken plannen en deze worden aangevuld met meerdere therapievormen. Geheel afgestemd op de behoeften die jij hebt, ga ik de hulpverlening inzetten. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je op uiteenlopende momenten bij mij terecht. Hiervoor kunnen we ook gebruikmaken van skype, beeldbellen of telefoongesprekken.

Inzicht krijgen in jouw problemen
Veranderen kan pas, als je weet wat de reden is dat je in deze situatie terecht bent gekomen. Het is belangrijk dat je echt gaat begrijpen wat de negatieve impact is en hoe je deze in de toekomst het hoofd kunt bieden. Misschien vind je het op sommige momenten lastig, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je gedurende het hele traject begeleiden en ik zorg voor de nodige rustmomenten en ondersteuning. Het moment waarop jij gaat voelen en begrijpen dat je invloed hebt op jouw eigen leven, is een groots moment. Je leert je wapenen tegen bekende valkuilen, waardoor je hier in het vervolg tijdig en met vertrouwen op kunt reageren.

Je bent niet alleen
Soms zie je gewoon niet meer hoe je verder moet. Als problemen en klachten de overhand krijgen, is het nodig om even wat rust te ervaren. Bij mij kun je in alle rust je verhaal doen. Dit haalt direct wat spanning bij jou weg. Pas als jij eraan toe bent, ga ik jou helpen met jouw klachten. De meeste mensen die ik spreek, komen bij mij omdat ze gebukt gaan onder problemen, zoals:

Ook als jij andere klachten hebt, zoals de vraag over de zin van het leven, je liefdesrelatie of je werksituatie, kan ik jou helpen. Neem gewoon even contact met mij op. Weet dat lichamelijke klachten ook door mentale problemen kunnen ontstaan en dat er voor al jouw ongemak een verklaring te vinden is. Laat jouw leven niet langer in het teken van negativiteit staan, maar maak gebruik van de hulp die ik je aanbied.

Kennismakingsgesprek
Je mag trots zijn op jezelf. Je bent actief bezig om je leven in positieve zin te veranderen. Ik ga graag het gesprek met je aan en geef je alle tijd om je hart te luchten. Als jij je kunt vinden in de behandelmethode die ik jou kan aanbieden, kunnen we na het kennismakingsgesprek een planning voor de behandeling gaan maken.

Vul je het contactformulier in? Dan kunnen we elkaar binnenkort leren kennen.