Tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 minuten. Ik neem graag de tijd voor je.

Mijn tarieven
Intake en reguliere sessies van 60 minuten €110,-.
Voor relatietherapie trek ik 90 minuten uit en reken ik €90,- per persoon.

De kosten
Kosten voor therapie en zeker ook relatietherapie zijn eigenlijk geen kosten maar een vorm van investering. Anders dan b.v. het kopen van een treinkaartje, waarbij je geld uitgeeft, de reis maakt en dat was het dan, investeer je met therapie in jouw toekomst, in jouw geluk.

Voor relatietherapie komt daar nog een dimensie bij. De kosten voor relatietherapie zijn maar een fractie van de kosten die een relatiebreuk of echtscheiding met zich meebrengen, zoals advocaatkosten of het opnieuw in moeten richten van een huis. Dit is nog los van de emotionele pijn die niet in geld is uit te drukken. Als er ook nog kinderen in het geding zijn, dan is het al helemaal niet meer in geld uit te drukken.

Als voorbeeld: Stel je hebt een mooi stuk land. Als je daar niets mee doet, neemt het onkruid het over en wordt het land overwoekerd. Om er iets goeds mee te doen, moet je het land gaan bewerken. Om te kunnen spitten, heb je gereedschap (b.v. een schep) nodig. Je moet éénmalig investeren in die schep om steeds opnieuw jouw land vruchtbaar te kunnen maken en houden. De kosten van de schep vallen dan weg tegenover de terugkerende opbrengsten.

Het land, dat ben jij en/of is jouw relatie. De schep is wat je leert in therapie.

Aanvullende verzekering
Als er sprake is van vergoeding door je ziektekostenverzekering, vindt dit plaats op basis van je aanvullende verzekering. De dekkingen van de aanvullende verzekering staan los van het eigen risico die elke basis verzekering heeft. Daarom is het goed om van te voren even na te kijken wat jouw verzekeraar doet. Kijk op lvpw.nl en rbcz.nu voor meer informatie.

Voordelen van mijn praktijk
Omdat ik een kleine praktijk heb kan ik meer aandacht aan je besteden. Daarom duren mijn sessies ook langer.

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking. Je ontvangt dan meteen de digitale factuur in je mailbox.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.